AB Tierpsbyggen - Frågor & svar

AB Tierpsbyggen

Frågor & svar

Det här är vanliga frågor till oss. Kanske är det samma frågor som du har? I så fall hittar du svaren här!


Om det är en felanmälan kan du logga in på hyresgästsidorna, eller ringa vår växel på teleonnummer 0293-130 25 så blir Du kopplad till personal. Vid generella frågor kan Du maila till info(a)tierpsbyggen.se så vidarebefordrar vi det till ansvarig personal. 


Du kan fylla i en blankett om bytesanmälan på vårt kontor eller söka efter bostad här på vår hemsida.
Du kan skicka intresseanmälan på en ledig bostad du är intresserad av, men också en generell intresseanmälan om du inte hittar vad du söker. Tag sedan kontakt med våra bostadskonsulenter. 


Ja, självklart, det är det smidigaste sättet för dig att betala din hyra. Ansökningsblanketter finns att hämta på vårt kontor eller här på hemsidan.Du kan också maila till info(a)tierpsbyggen.se så skickar vi hem en till Dig.


Uppsägningen skall alltid vara skriftlig. Vid kontraktstecknandet fick Du en uppsägningsblankett som Du fyller i och skickar in till oss. Du kommer att få en bekräftelse hemskickad.


Uppsägningstiden är 3 kalendermånader. Om du flyttar till en annan av våra lägenheter kan uppsägningstiden bli kortare beroende på den nya lägenhetens uppsägningsdatum.


Ta kontakt med vår växel kontorstid, efter kontorstid och helger ring vårt växelnr 0293-130 25 och tryck 1 för att komma i kontakt med vårt jourbolag.


Ja, det finns bredband i de flesta lägenheter. Mer information om bredband hittar du här...


Med ditt personnummer i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN och det lösenord som du kommer att få Dig tilldelat om du är hyresgäst. Kan du inte hitta ditt lösenord kan du få ett nytt genom att kontakta kundtjänst via e-post info(a)tierpsbyggen.se eller på telefon 0293-130 25, se våra öppettider,  så får du ett nytt skickat med posten eller via e-post.


Klicka på ”anmäl dig som bostadssökande”, fyll i samtliga uppgifter på sidan 1 och klicka i att du godkänner avtal. Glöm ej att gå vidare till steg 2 för att fylla i alla uppgifter där. Annars blir du inte registrerad som sökande.
 
Lösenordet väljer du själv. Man kan inte använda en e-postadress som redan finns registrerad i vårt system, på till exempel en annan familjemedlem. Man  måste vara 18 år fyllda för att kunna registrera sig som sökande.


Du kan ha skrivit personnumret i fel format. För att logga in måste man skriva i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN.

Lösenordet kan vara felaktigt. Då kontaktar du vår växel på 0293-130 25 så skickar vi ett nytt via post eller e-post.

Om du inte loggat in och uppdaterat dig de senaste 12 månaderna finns du inte kvar som sökande.Logga in med personnummer och lösenord, klicka på mina sidor, mina erbjudanden, tryck på ”svara”. Välj ja eller nej, glöm ej att bekräfta dina uppgifter och skicka iväg svaret. Om du är osäker på om svaret registrerades kan du åter trycka på mina erbjudanden och se efter om det hamnat under mina ja-svar eller om det fortfarande står som obesvarat.


Om du har en e-post registrerad hos oss samt har valt e-post som önskat kontaktsätt kan du klicka på länken ”glömt lösenord”. Ett nytt lösenord skickas då till din e-postadress. Om du ej har någon e-post registrerad eller om du valt brev som kontaktsätt får du kontakta vår växel på 0293-130 25 för att få ett nytt lösenord.


Du får söka hur många lägenheter du vill. Däremot kan du endast tacka nej till 3 erbjudanden inom en period på 6 månader, om du svarar nej för fjärde gången inom denna tidsperiod blir du spärrad för fortsatt sökande i 6 månader framåt.

Så länge anmälningstiden på en lägenhet inte gått ut kan du plocka bort din intresseanmälan och på detta sätt undvika att få ett erbjudande om du ändrat dig och inte längre är intresserad av lägenheten.Tänk på att inte lämna ut ditt lösenord till någon obehörig.Alla lediga bostäder annonseras på vår hemsida. Vem som blir erbjuden en lägenhet bestäms av hur lång kötid de sökande har.

För att kunna söka bland Tierpsbyggens lediga bostäder måste du vara registrerad som bostadssökande. Det gör du enkelt här på

hemsidan genom att klicka på länken "Anmäl dig som bostadssökande" på startsidan. Observera att du måste fyllt 18 år för att kunna registrera dig.Alla frågor om din Kabel-TV hittar du på sidan för Kabel-TV.
Klicka här för att komma till Kabel-TV sidan.

Senast uppdaterad ( 2015-03-18 )
 

NYHET!

För att logga in på mina sidor och söka lägenheter har vi öppnat en ny portal, för att komma till den klicka på knappen "logga in" ovanför.

Ett av våra områden

Klicka för att se våra hyreslägenheter i Skärplinge!
 

Besökstider

Måndag
09.00 - 11.30
12.30 - 14.30
16.00 - 19.00

Tisdag - Torsdag
09.00 - 11.30
12.30 - 14.30

Fredag
09.00 - 13.00

Telefontider

Måndag
09.00 - 11.30
12.30 - 14.30
16.00 - 19.00

Tisdag - Torsdag
09.00 - 11.30
12.30 - 14.30

Fredag
09.00 - 13.00

Kontakta oss!

AB Tierpsbyggen
Box 2
815 21 Tierp
Tel: 0293-130 25
Fax: 0293-142 29

Besöksadress
Centralgatan 17
815 38, TIERP

E-post

Den hr e-postadressen r skyddad frn spam bots, du mste ha Javascript aktiverat fr att visa den

Fråga oss

Ring oss om du vill fråga något!
 [ Administrera hemsida ]